Zien is geloven, Zien is begrijpen

Welkom op de website van Kinnow Media Productions

Over ons


Kinnow Media Productions is een mediabedrijf dat bestaat uit jonge creatievelingen, die met een frisse blik naar media kijken en deze op professionele wijze produceren. De kracht van deze combinatie van fris en getalenteerd houdt in dat we luisteren naar het verhaal van de klant en dat op een heldere, creatieve en verrassende manier kunnen vertalen naar een video productie. Wij zorgen ervoor dat de boodschap duidelijk overkomt, misschien nog wel duidelijker dan de opdrachtgever voor ogen had.


Zien is geloven, Zien is begrijpen

Wij geloven in het voordeel van video ten opzichte van tekst en fotografie. Video leeft, heeft sfeer, houd de aandacht vast, kan complexe materie verduidelijken en geeft de kijker een heldere, boeiende en blijvende impressie zoals alleen beeld dat kan bewerkstelligen. Informatie delen en verspreiden, een product of dienst aanprijzen of gewoon ter vermaak, video kan het allemaal.


De voordelen van Video

Websites met video content scoren steevast hoger in de zoekresultaten en video wordt vaker gedeeld op social media.

Een promo video voor uw bedrijf geeft uw bezoekers en potentiele klanten een korte en heldere indruk van uw bedrijf en waar deze voor staat. Instructie en onderwijs met behulp van video blijft beter beklijven dan het geschreven woord kan bewerkstelligen. Een openbaar of besloten evenement dat op professionele wijze gefilmd is, in plaats van met honderden wazige smartphone filmpjes , wordt vaker bekeken en vooral beter gewaardeerd door de aanwezigen. Dit zijn voor de hand liggende voordelen van video.

De voordelen van Kinnow Media Productions

Bent u dus op zoek naar video content om uw website mee te verfraaien en als marketing instrument?.

Dan kiest u voor Kinnow Media Productions.

Bent u op zoek naar een professionele video productie voor een belangrijk evenement, promotiemateriaal voor uw bedrijf/instelling, of voor heldere instructies voor uw medewerkers en bezoekers?.

Dan kiest u voor Kinnow Media Productions.

Met andere woorden, zoekt u een bedrijf dat video op een heldere, verrassende en creatieve manier kan verwezenlijken?.

Kies dan voor Kinnow Media Productions.  


Kijk in het hoofdmenu voor een overzicht van onze producten, klanten en projecten.

 

Wilt u meer informatie over onze producten, neem dan gerust contact met ons op middels onderstaand formulier.

 

 Opbellen
E-mail